20. nov, 2018

Huiskamerconcert Rode Kruis

Midden in de bossen bij Lierop hebben we een intiem huiskamerconcert gegeven voor de mensen die die week vakantie met zorg vierden in de Rode Kruis Bungalow.

29. sep, 2018

Korenfestival CityFest 2018

Wat veel muzikaal talent bij elkaar! Ieder koor zingt drie nummers: Eentje van zichzelf, eentje van een ander koor en een meezinger.
After Eight bracht: Mad World, For the longest time en I want to break free.

10. nov, 2017

Premiere Voorstelling 'Waan-Zinnig!' MFA Noord

Wat heerlijk om het te mogen laten zien aan publiek!!

28. okt, 2017

Promo optreden in de Plus

Geweldig optreden bij de kassa's. Onze voorstelling goed gepromoot.

Mad  World tijdens Cult%Tumult

Mad World tijdens Cult%Tumult

24. sep, 2017

Cult&Tumult 2017

Het laat zich raden, het was prachtig weer!
Sneakpreview van de voorstelling Waan-Zinnig!. Mad world - Time Waro - Leun op mij - Waar zijn de mannen.

16. dec, 2016

Kerst 2016

Tijdens een aangeklede repetitie geheel in kerstsfeer geven we elkaar "Muzikale cadeautjes":
'Schouder aan schouder', 'Droom, durf, doe en leef', 'River, 'Fragile', 'Halleluhja', 'Being alone at Christmas', Santa Claus', 'Arms of an angel', 'Zwaar leven' en "Slilent night".

25. sep, 2016

Cukt&Tumult 2016

Het was weer prachtig weer! Eerste optreden in de nieuwe setting. Het was een feestje! Kleine sneakpreview van onze nieuw "Te Gekke" voorstelling: "Caravan of Love", "Some Nights" met een briljante vertolking van de rol van gymjuf door Myriam en een gouwe ouwe "Only You". Het publiek werd daarmee tot tranen geroerd.

Girl, tijdens optreden Engelsbergen Vitalis in Eindhoven

Girl, tijdens optreden Engelsbergen Vitalis in Eindhoven

31. okt, 2015

Optreden Engelsbergen

In dit pas gerenoveerde verzorgingshuis van Vitalis in Eindhoven gaf After Eight invulling aan een hele muzikale middag!

30. okt, 2015

Reprise optreden Rundgraafpark

Op deze herfstachtige avond trakteerde After Eight de bewoners van het Rundgraafpark weer op een afwisselende voorstelling.

27. sep, 2015

Cukt & Tumult 2015

Het was weer prachtig! De zang, het publiek en het weer!
Vooral het nummer Dochters kwam binnen, bij zowel het publiek als de koorleden. Kippenvel, Wauw!!

12. jun, 2015

Optreden in het Rundgraafpark

Op deze tropische avond in juni zong After Eight de sterren van de hemel. Ook nieuw repertoire werd ten uitvoer gebracht:
Stand my ground en Kiss from a Rose.
Tevens werd er stilgestaan bij het heuglijke feit dat Vivian 25 jaar geleden lid werd van After Eight.

1. mrt, 2015

Te gast bij "BIJ ONS"

Muzikale omlijsting van deze echt Veldhovense talkshow van Omroep Veldhoven.
De nummers die gezongen worden zijn: Gaia, Zij, Dochters, Only You.
Uitzendingen op radio en TV!

Te gast Bij "BIJ ONS":

eerste echte Veldhovense talkshow van Omroep Veldhoven!

De uitzendig is terug te zien vanaf 14 maart 2015 op:

http://www.omroepveldhoven.nl/tv-archief

Kerst 2014

Het Verhaal van de Kerstengel

…………zij stond, met een blikken knipje aan de boom bevestigd, zachtjes heen en weer te wiegen en terwijl ze door haar gazen vleugels keek, zag ze de lichtjes van de kaarsen, die beneden haar branden.
Maar opeens, héé, wat was dat? Er doofde een kaarsje uit! En daarna nog één, en nog één. Het werd steeds donkerder om haar heen……………………………………………

Voorstellingen in D'n Bond te Veldhoven en in Theater Musicasa te Hintham.
Vol muziek en om in een heerlijke kerststemming te komen

27. sep, 2014

Cult en Tumult 2014

Ook dit jaar weer mochten we onze kunsten laten zien in de Muziekschool van Art4U.
Ook dit jaar was het weer prachtig weer!

12 en 14 september 2014

Écht Veldhovenz Fisje

Samen met nog 11 jubilerende verenigingen uit Veldhovendorp groot feest op en rond De Plaatse.
In de Caeciliakerk, tussen de Dahlia's, een zinderend optreden.

Écht Veldhovenz Fisje in de Caeciliakerk

Dream a little dream

2013-2014

Hilarisch sprookje over twee twistende tweelingzussen.

April 2013

Optredens in Hotel de Postelhoef te Luyksgestel en in Zorghotel te Veghel

Bruisende optredens met weer nieuwe nummers in het repertoire, zoals Only You en Gaia.

Kerst 2012

Dickensfestijn in Drunen

Sfeervolle muziek en een echte parade!

November 2012

One flew over the cuckoo's nest

Rederijkerskamer Moyses' Bosch speelt deze vette klassieker in een nieuw jasje. After Eight verzorgt samen met de klankkamer de muzikale omlijsting.

Oktober 2012

Voorstelling in de MFA Noord

Met deze ledenwerfactie waarbij er 5000 flyers huis aan huis verspreid waren kon de vereniging rekenen op zeker zeven nieuwe leden.

September 2012

Cult & Tumult 2012

In een overvolle muziekschool liet After Eight zich zien en horen aan het Veldhovense publiek.

Maart 2012

Intieme voorstelling in D'n Bond op 30 en 31 maart 2012 waarbij het publiek werd meegenomen naar de wereld die theater heet. Net als echte confetti vormden de losstaande nummers en sketches een kleurrijk geheel.

Kerstavond 2011

Kerstnachtdienst

After Eight luistert de Kerstnachtdienst op in de Immnanuelkerk te Veldhoven. Een inspirerend begin van Kerst.

Oktober 2011

30 oktober 2011, KempenCampus te Veldhoven
Ter ere van het zilveren jubileum van Sheliak organiseeert zij een korenfestival voor de koren uit de regio. Er worden uitsluitend nummers van Nederlandse bodem ten gehore gebracht. After Eight brengt: 'Girl', 'Zelfs je naam is mooi' en 'Zij.'

Oktober 2011

Muzikale Balkenbrij van Marij

16 oktober 2011, D'n Durpsherd te Berlicum
After Eight wisselt de optredens af met het Kadekoor Engelen, Fanfare Jong Leven uit Macharen, Koor Amicanto uit Dinther, Opleidings- en Jeugdorkest Young Stars uit Rosmalen, en Zeemanskoor Deining uit Drunen. Het bijzondere aan deze dag was dat alle muziekgezelschappen worden geleid door Marij! Als finale van de dag zongen de koren samen 'You'll be in my heart' en 'Circle of life': kippenvel!

September 2011

3 september 2011, op de Pardade te Den Bosch
Op het zonovergoten plein naast de Sint Jan traden we vijf maal op. After Eight en verschillende fanfares wisselde elkaar af op twee podiumwagens die met elkaar verbonden waren. De blokjes waren steeds verschillend van samenstelling, zodat we het publiek bleven verrassen! Shoop shoop, Hallelujah, Zelfs haar naam, Accidentally in love, Circle of Life, I will follow him, You'll be in my heart, Zij en I don't know how to love him, Stand by me, I say a little prayer for you, het klonk als een (kerk)klok!!

Februari 2011

After Valentine

Swingende nummers als "Accidentally in love" werden afgewisseld met gevoelige songs zoals "You'll be in my heart". Door strakke dans en overtuigende zang werd het publiek met een lach en een traan meegesleept in de emotionele achtbaan die liefde kan zijn.

December 2010

Korenfestival de Voorste Venne

After Eight liet zich van haar beste kant zien en horen tijdens dit korenfestival te Drunen. Een kleine selectie uit de show "After Valentine" en de "Polar Express" is uitgevoerd en werd met luid applaus ontvangen

Kerst 2010

Tegen een schitterend decor van kaarslicht (Ravenstein) en wederom heel veel sneeuw (Drunen) gaf After Eight acte de presence. Het publiek werd meegenomen terug in de tijd van Charles Dickens. Met de trein naar huis om Kerst te vieren....en dan......kan de trein niet verder want er ligt een rendier op de rails. Daar gaat mijn Kerst...!!! en mijn figgy pudding!!! Hoe liep dat af?

Charles Dickens Kerstmarkt

Mary's Little Boy Child

Koninginnedag 2010

Oranje Markt

Sing a long met Nederlandstalige nummers op de Oranje Markt in Oerle.

Kerst 2009

Polar Express

After Eight nam je mee op de Christmas Express en bracht tijdens deze reis op een verrassend leuke wijze allerlei herkenbare kerstliederen ten gehore. Hierdoor kwamen onze gasten in D'n Bond in een heerlijke kerststemming!
Deze Polar Express werd daarnaast nog uitgevoerd tijdens de kerstmarkt in de Kromstraat in Veldhoven. Ook gaven we acte de présence tijdens een sfeervol ondergesneeuwd Drunen op de jaarlijkse Charles Dickens Kerstmarkt.

juni 2009

In de show kwamen muzikale hoogtepunten voorbij uit musicalproducties als West Side Story, Jesus Christ Superstar en Chicago.

Het theaterstuk laat zich het beste omschrijven als komische thriller. Het verhaal speelt zich af in Amerika, waar een groepje jong volwassenen met nogal opvallende karakters een cursus gaat volgen. Zo is er Coby die last heeft van alle mogelijke angsten en fobiëen, de overspannen zakenyup Emiel die slachtoffer is geworden van de kredietcrisis en er is Annafien, die in contact staat met overledenen in het hiernamaals. Zelfs Elvis Presley en Marilyn Monroe, die in de hemel een getrouwd stel blijken te zijn, verschijnen ten tonele. Daarnaast speelt de musical zich af in een slechtlopende kroeg waar het schijnt te spoken en kroegbazin Rita er alles aan doet om haar klanten te behouden.

Kortom een spannende, komische en spetterende show die u niet had mogen missen!

Kerst 2007

After Eight in Kerstsfeer

Op 16 en 18 december 2007 is After Eight helemaal in kerstsfeer en treedt op op de kerstmarkten van de Genderbeemd en de Heikant.

Oktober 2007

Koren Festival Voices Unlimited

Op 19, 20 en 21 oktober 2007 wordt voor de achtste maal het Internationaal Korenfestival "Voices Unlimited" gehouden te Veldhoven. Onder leiding van Jan van Wetten behalen we een tweede prijs met "With a little bit of luck" uit My fair Lady en "Super Trouper"uit Mama Mia.

Juni 2007

Jubileumoptreden ter ere 100-jarige Harmonie

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Harmonie St. Cecilia uit Oerle treden alle koren uit Veldhoven gezamenlijk op. Machtig mooi 100-koppig koor.

After Eight gaat door!!

Oktober 2006

Alweer de derde complete musicalprodcutie van After Eight op rij! Onder leiding van Jurgen Alessie (muzikale leiding), Tom Meulenbroeks (regie) en Karin van den Bogert (choreografie) werd weer 5 maal opgetreden. Driemaal in de Schalm in Veldhoven en tweemaal in de Muzeval in Eersel.
Seussical is een vlotte en ontroerende fantasiemusical gebaseerd op de verhalen van Dr. Seuss, onder andere bekend van de Kat in de Hoed (o.a. uit de film met Mike Myers) en de Grinch met zijn "Wie's" (verfilmd als "How the Grinch stole Christmas").

Oktober 2004

In 2004 stond After Eight 5 maal op de planken met de musical ‘FAME’. Deze musical is geïnspireerd op de Oscarwinnende film en de zeer succesvolle televisieserie uit de jaren tachtig en vertelt het verhaal van studenten aan de High School of Performing Arts in New York.

Oktober 2002

Met deze musical heeft After Eight de weg van musical ingeslagen. Bij deze musical stond bijna de hele cast op rolschaatsen! Nummers waren onder andere: “Only he”, “Light at the end of the tunnel”, “Next time you fall in love” en “Pumping iron”.

2001

Naamsverandering

Young Harvest wordt Theaterkoor After Eight.

2000-2001

Streetlife

Het straatleven op vele manieren. Zwervers, snelle zakenlui, swingende huisvrouwen. Van de bruisende stad Brussel naar een kippenboerderij. Een mengeling van muziekstijlen, nummers van Oleta Adams, Wall Street Crash.

1998-1999

Music Galaxy

De show speelt zich af in het jaar 2098. De aarde is verwoest en de bewoners zijn een zoektocht gestart naar andere planeten om te onderzoeken of het mogelijk is daar verder te leven. Te horen zijn: "Festa Humana" van Up with people, "Joyfull, joyfull" uit de film Sister Act, "Tell me on a Sunday".

1996-1997

That's Life

Een verhaal over een poppenmuseum is uitgangpunt voor de show met daarin "Somebody to love", "Gaia" en "Susies Bar".

1993-1994

Music Avenue

Een show met een straat vol nummers als "Pinball wizard", "The lion sleeps tonight" en "Madison square

1990-1991

Daytime Rhapsody

Hoogtepunten uit deze show waren nummers van Queen, Wall Street Crash en Up with People.

1989

The show must go on

Nummers uit deze show waren onder andere van ABBA, "Grease", "Cats" en The Blues Brothers.

1986-1987

Doek open voor Young Harvest

Deze show bestond uit een combinatie van drie musicals. "West side story", "My Fair Lady" en "The Wizz".

1984

Reis om de wereld

Deel deze pagina