After Eight uit Veldhoven

Zingen, spel en plezier

After Eight is een zanggroep met ongeveer 15 leden, waarbij gezelligheid een belangrijk aspect is. We maken visueel aantrekkelijke voorstellingen van hoge zangtechnische kwaliteit door middel van opstellingen en spel.

Optreden

We streven ernaar om in eigen beheer één keer in de 2 jaar een avondvullende productie neer te zetten in een theater.

Daarnaast willlen we circa zes externe kleine optredens per jaar geven in de regio Veldhoven, eventueel aangevuld met enkele kerstoptredens en een themavoorstelling in eigen huis. Je kunt ons ook boeken voor een (bedrijfs)feest! Stuur dan even een berichtje via de contactpagina.

Repetitie

Van elke vrijdagavond maken we een feestje: dan repeteren we van

20.00 tot 21:30 uur

in Gemeenschapshuis D'n Bond, Rapportstraat 29 in Veldhoven.

Heb je interesse? Kom gerust eens langs om te ervaren hoe het is. Stuur vooraf even een berichtje dan kunnen we je goed ontvangen! Dit kan via de contactpagina.

Feestje?

Zoek je nog een originele act voor een (bedrijfs)feest? Wij verzorgen graag een muzikaal intermezzo!!! Lengte, vorm en andere wensen zijn allemaal bespreekbaar. De prijs zal in onderling overleg worden vastgesteld. Stuur een mail via de contactpagina.

Like ons en volg ons ook op Facebook:

De groep

Samen zingen heeft iets magisch. Elke week wordt er weer vol passie gewerkt aan zang(tecnhniek), nummers en performance en zo onstaat langzaam maar zeker weer een hele mooie voorstelling. De magie van theater heeft een grote aantrekkingskracht op zowel het publiek als op de leden van de zanggroep.


Geen saaie kooropstellingen, geen muziekmappen op het toneel, maar muziek die je raakt!


After Eight heeft nog plaats voor vrouwen die net zo enthousiast zijn over zingen als zij zelf!

Compilatie "Hakken van de Heks en de Kont van de Koningin"

Compilatie van de voorstelling november 2013.
Met dank aan Ton de Vries

Deel deze pagina