Gezocht: Regisseur/scenarioschrijver m/v

Wie zijn wij?

Wij zijn Theaterkoor After Eight uit Veldhoven en we zijn op zoek naar een regisseur.

Het theaterkoor bestaat uit 16 enthousiaste vrouwen en één man, met een leeftijd tussen de 30 en 60 jaar. We repeteren één avond in de week op vrijdag van 20:00 uur tot 22:15 uur in gemeenschapshuis D’n Bond in Veldhoven.

Wat doen wij?

In november 2017 hebben we een viertal optredens gegeven van onze laatste show 'Waan-Zinnig!'. Dit was een voorstelling met zang en theater over de bewoners in een psychiatrische instelling. Hierin zongen we een populair repertoire, met nummers zoals 'Mad World', 'Une belle histoire' en 'I want to break free'. Over anderhalf á twee jaar zouden we graag weer een show opvoeren, en daarvoor zoeken we nu een enthousiaste regisseur.

Wie zoeken wij?

We zoeken voor onze komende show een regisseur met enige ervaring in het schrijven van een script (revue) en het coachen van het theaterspel. We zouden graag iemand hebben die de koorleden inspireert en activeert om buiten hun comfortzone te gaan.

Wat bieden wij?

Wij bieden een gezellig koor, dat tijdens repetities serieus aan het werk is, maar ook veel aandacht voor elkaar heeft in de pauze. 

Ben jij de regisseur die we zoeken? Neem dan contact op met secretariaat@theaterkoor-aftereight.nl of bel naar 06-42049452 (Angela Verstraaten, secretariaat)

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Theaterkoor After-Eight,

Kijk ook eens op Facebook

 

 

Koningsdag 2018

Wat een gezellige, zonnige en zinvolle Koningsdag was het! Naast veel zang- en toneeltalent beschikt het koor ook over superieure verkooptechnieken.

Gezocht en Gevonden!

15. feb, 2018

Nieuwe dirigent

Na drie zeer geslaagde proefrepetities hebben we de balans opgemaakt en kunnen we het heuglijke nieuws vertellen. We hebben haar gevonden! onze nieuwe dirigente Femke Schmitz.
Met veel motivatie en een onuitputtelijke inspiratie van zowel Femke als het koor gaan we een frisse start maken van ongetwijfeld weer een prachtige voorstelling.

Theaterkoor After Eight presenteerde:

Het was in één woord:'Waan-Zinnig!'

Wat hebben we genoten van de voorstellingen die we hebben gegeven in november. Publiek bedankt! Want zonder publiek geen voorstelling.

Via deze website en onze facebookpagina houden we je op de hoogte van al onze activiteiten.